Op zoek naar een barkoeler? Let hierop!

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Een barkoeler wordt gebruikt in restaurants, hotels, casino’s en bars over de hele wereld om flessen, dranken in blik en andere producten gemakkelijk toegankelijk te maken en op te slaan. Deze units zijn gemaakt met een onopvallend ontwerp (meestal 34 “tot 36” hoog) zodat ze gemakkelijk onder toonbanken kunnen worden geplaatst. De planken kunnen eenvoudig worden aangepast om plaats te bieden aan alles van hoge wijnflessen tot kleine bier- en frisdrankblikjes. De barkoeling helpt om de drank op temperatuur te houden. Hier zijn een aantal dingen die je moet weten voordat je een barkoeler aanschaft.

De maat

Barkoelers zijn verkrijgbaar in verschillende maten bij bedrijven zoals horecacentrumbrabant.nl. Je kunt een maat kiezen die past bij je locatie. Het is aan te raden om eerst een barkoeler te kopen die voldoet aan je behoeftes, en vervolgens pas echt het interieur in te richten. Op deze manier kan het ontwerp en de grootte van het meubel worden aangepast. Een barkoeler is verkrijgbaar in de maten 130-330 liter en 1-3 lades.

Type deuren

Er zijn verschillende soorten barkoelers waaruit je kunt kiezen, zoals traditionele draaideuren, schuifdeuren en uittrekbare lades. Kwa functie zijn ze allemaal hetzelfde. Schuifdeuren zijn meer geschikt voor een niet te brede bar. Uittrekbare lades zijn meer geschikt voor degenen die een hoge mobiliteit willen. Traditionele draaideuren zijn geschikt voor degenen die gewend zijn om een ​​koelkast te gebruiken, en die genoeg plaats hebben om de deur te openen.

Dubbele temperatuur

In tegenstelling tot grote koelkasten of diepvriezers, hebben sommige barkoelers achterdeuren met dubbele temperaturen. Tussen de ene kast en de andere is er een aparte temperatuurinstelling. Je kunt er 1 afstemmen op koude dranken en de andere bijvoorbeeld op wijn. Je hoeft daarom geen verschillende koelkasten te kopen voor verschillende behoeften.

Productontwerp

Sommige soorten barkoelers hebben transparante deuren waardoor je gemakkelijk kunt zien wat er binnenin beschikbaar is. Dit type is geschikt voor weergave. Over het algemeen is deze transparante deur beschikbaar op draaideur en schuifdeuren. Ladetypes hebben meestal geen transparantie. Welk type je ook nodig hebt, je kunt ze online bekijken. Er is een grote verscheidenheid aan koelers beschikbaar die direct kunnen worden verzonden. Je kunt ook een showroom bezoeken om de unit die je nodig hebt in het echt te bekijken.

 

Cateringreuseldemierde.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare